Har du brug for nyt tøj? Så er det i dag, at du skal kigge med herinde på bloggen. Det skal nemlig handle om tøj herinde på bloggen i dag. Om Brixton. Læs med

Brixton er lige noget for os alle

Hej alle sammen. Har du brug for nyt tøj? Så er det i dag, at du skal kigge med herinde på bloggen. Det skal nemlig handle om tøj herinde på bloggen i dag. Om Brixton. Læs med og lær meget mere om dette mega cool brand i dag herinde på bloggen.

Brixton er lige noget for alle os der går os i mode

Jeg elsker mode, og jeg elsker at følge med i trends og modeuger. Jeg elsker streetstyle og jeg elsker faktisk også at blive inspireret til min stil i forskellige film. Jeg har stor forkærlighed til 90’erne og 00’ernes mode, og derfra får jeg meget inspiration. Nu har jeg så opdaget et brand, som hedder Brixton. Ikke et mærke, som jeg kendte før, men jeg sad og kiggede rundt inde på Army Stars hjemmeside, og de har dette brand. Det er et mærke, som har et stort udvalg af flotte jakker i cool klassiske vintage looks. De har et stort udvalg af hatte, skjorter og jakker er inspireret af workwear og arbejdstøj gennem flere generationer i USA, og den stil synes jeg bare er helt vild fed. Det er lige en stil for mig. Hvis det også er en stil for dig, så vil jeg klart anbefale at gå ind og kigge på deres tøj. Du kan finde dem via det link, som jeg har sat ind længere oppe i denne blogpost.

Er det noget for dig?

Jeg vil vædde med, at rigtig mange af jer her, som læser med vil synes om dette brand. Brixton er under en website, som hedder Army Star, som jeg var inde på. De har mange forskellige brands, som jeg er vil med og derfor opdagede jeg Brixton. Ford jeg bare kiggede rundt i deres nyheder. Måske kender du den website? Jeg er fast kunde hus dem. Mit yndlingstøj fra Brixton er deres super seje caps og skjorter. Det er en stil, som jeg er ret vil med. Jeg synes også, at deres accessories er vildt cool. Det er altid godt (synes jeg) at have accessories til sit outfit, som lige kan sætte prikken over i’et. Jeg elsker hatte, tørklæder, smykker og alt det der. Jeg håber at denne blogpost har været en hjælp for jer alle sammen derude. Glædelig shopping!

Læs mere her. Og så håber jeg bare, at I alle sammen får en dejlig torsdag.