Brugerdefineret metalstansning: Det overbevisende alternativ til laserskæring

Metalstansning er et godt alternativ til laserskæring, da det kan udføres hurtigt og effektivt til mellemstore eller store seriestørrelser. Stansning, bukning og trimning anvendes alle i processen for at opnå høj præcision på et arbejde, der skal gøres rigtigt første gang. Mekoprint bruger ofte kombinerede løsninger, når det gælder pladebearbejdning, fordi vi ved, at du ønsker dit design færdigt til tiden uden problemer.

Hvad er metalstansning

Metalstansning er en fremstillingsproces, hvor der anvendes stempler til at drive matricer ind i metalplader, emner eller dele. Stemplets slag tvinger metallet til at deformere sig omkring matricen. Herved skabes forhøjede elementer i metalpladen, som kan bruges til dekoration eller funktion. Metalstansning sammenlignes ofte med laserskæring, fordi de begge er metoder til at skære gennem materiale med en kontrolleret stråle.

Fordelene ved metalstansning i forhold til laserskæring

Fordelen ved metalstansning i forhold til laserskæring er, at det kan udføres hurtigt og effektivt til mellemstore eller store seriestørrelser. Stansning, bukning og trimning anvendes alle i processen for at opnå høj præcision på et arbejde, der skal gøres rigtigt første gang. Mekoprint anvender ofte kombinerede løsninger, når det gælder pladebearbejdning, fordi vi ønsker, at dit design skal være færdigt til tiden uden problemer.

Sådan finder du en specialfremstillet metalstempler til dit job

Hvis du leder efter et specialfremstillet metalstempel til dit job, kan Mekoprint hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i branchen og kan give dig et produkt af høj kvalitet, der opfylder dine behov.

Mekoprint anvender ofte kombinerede løsninger, når det drejer sig om pladebearbejdning. Typisk bøjes emner for at sikre den ønskede form ved hjælp af kantbukning, før der foretages yderligere bearbejdning. Dette garanterer, at den ønskede form opnås hurtigt og effektivt, så der ikke er problemer med den.

Almindelige fejl ved specialfremstillet metalstempler

Der er nogle få almindelige fejl, som folk begår, når de bruger et specialfremstillet metalstempel. Den mest almindelige er, at der ikke er nok plads mellem elementerne på stemplet og kanten af materialet. Dette kan forårsage skade på materialet eller deformere det til ukendelighed. En anden fejl er at forsøge at bruge for mange forskellige stempler på én matrice. Dette kan føre til justeringsproblemer og nedsat præcision.

Ofte stillede spørgsmål om at bestille fra en specialfremstillet metalstanser

Der er mange spørgsmål, som Mekoprint jævnligt bliver stillet, men der er endnu et spørgsmål, som vi ofte hører: “Hvor lang tid tager det at modtage min ordre?” Vores standard leveringstid for dit produkt er fire uger efter startdatoen. Hvis du har brug for noget hurtigere, kan vi dog normalt imødekomme dig med et ekstra gebyr, afhængigt af hvor meget tidligere end vores standard leveringsvindue du har brug for produktet. Vi tilbyder også ekspederet forsendelse, hvis du ønsker at få din metalstempling endnu hurtigere!